torek, 9. junij 2015

Tematska voščilnica (5)




Očitno sem si pridobila veliko zaupanje, ko gre za izdelovanje tematskih voščilnic v naši fabriki, saj sem ponovno dobila naročilo za novopečeno upokojenko iz računovodstva. 

Naročili so mi voščilnico v A4 obliki, a mi je uspelo izprositi za A5 format. Želeli so A4 format,da bi se lahko večina zaposlenih lahko vanjo podpisala. Meni pa je uspelo najti "elegantno" rešitev tudi za A5 velikost.




Da bo voščilnica v modrih odtenkih, tako kot je fabrika sem takoj vedela. Vedela sem tudi, da bom izdelala toliko registrarorjev, kolikor je oddelkov, da se lahko podpišejo vsi sodelavci iz vseh oddelkov.

Zamislila sem si registratorje,da bi imeli vložek iz papirja v obliki harmonike, a sem si raje premislila, saj bi po približno 200ih podpisih voščilnica izgledala že precej 'boga.

Zato sem v sredini izdelala večji žep (takoj za registratorji) v katerega bodo vložili en do dva lista na katerega se bodo sodelavci podpisali.


Sodelavkam, ki so voščilnico naročile, je bila voščilnica zelo všeč.
Še posebej jim je bil všeč tisti posebni registrator, ki leži vodoravno- v penziji.


Pa še eno takšno simbolno malenkost sem dodala.
V rožicah so kovinsko srebrne perlice, to pa zato, ker ne glede na to, kolikokrat je ta fabrika že zamenjala lastnike in imena, ji domačini pravimo kovinska.

A koga moti, ker niso napisi ravni in enako veliki na registratorjih??
Mene je zelo motilo,
a potem sem si rekla:
Naj se vidi, da je to ročno unikatno izdelana voščilnica.
In sem sebe potolažila.


aja, pa tudi ta gre v Tinino galerijo, saj so črke in rožice iz njene kolekcije Najlepši par.

6 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita tematska voščilnica,
meni se mi zdijo registratorji fantastični
in saj ni vse v naravi in pisarnah, kot iz škatljice
zato je še bolj pristna
lp Tamara

Janja pravi ...

Kako je dobra ♥. Lp

oldpunca pravi ...

Super ideja in super izvedba! Tvoje tematske voščilnice so vedno nekaj posebnega. :-) Pravilno razmišljaš: nič ni narobe, ker napisi niso poravnani. Tako deluje veliko bolj "realistično". :-) Ideja s tagcem za podpise pa seka na polno! :-))

Martina pravi ...

Odlicna ideja. Prekrasna cestitka.
LP, Martina

Vladuška pravi ...

Svetovno si opravila nalogo. Ti registratorji so mi odlična ideja in da so napisi raznoliki prav nič ne moti, da poseben čar. Tudi za podpise si našla super rešitev. A4 voščilnice tudi meni niso po godu, saj mi je to prevelika fleha :) in po drugi strani tudi mislim, da si obdarovanec s tako veliko voščilnico nima kaj dosti početi, še na polico jo težko da :) Pred kratkim sem namreč tudi sama dobila naročilo za A4 in naredila A5. In ker je bilo prev tako treba velio prostora za podpise, sem naredila zloženko. Tako so se lahko znotraj podpisaovali kolikor so želeli :)

Tina pravi ...

Ojoj....vedno znova me navdušiš s tvojimi tematskimi voščilnicami!!! Tale mi je svetovno in jaz bi se kar zjokala od sreče, če bi dobila kaj takšnega...Prekrasno.